PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimarts, 17 d’abril del 2012

L'Associació de Veïns demana que el PAD reculli les demandes del barri

Com sabeu, l'Ajuntament de Barcelona ha obert el procés participatiu per a l'elaboració del Pla d'Actuació Municipal (PAM) de l'actual mandat. Els dies passen, i les promeses de reunions amb totes les entitats per recollir les seves demandes es van fent difícils de complir. La sensació de que el procés participatiu és una mena de fugida endavant que no servirà per incorporar les peticions veïnals en el PAM ha provocat al nostre barri que les entitats s'hagin començat a moure per reclamar les actuacions que estaven programades i aquelles que creuen prioritàries per als propers anys.
En concret, el propassat 6 de març es va reunir la taula de treball del Canòdrom per redactar una carta dirigida al Regidor del Districte i fer-li arribar les seves inquietuds després de que la comissió de seguiment del Canòdrom veiés retrassada la seva convocatòria. En aquesta carta li fan arribar les demandes d'equipaments que ja estaven acceptades (escola bressol, residència de gent gran, equipament per a entitats, centre de dia, casal de gent gran, aparcament soterrani i poliesportiu), i demanen que es reurbanitzi la plaça del Canòdrom. Podeu llegir la carta en aquest enllaç.
Paral·lelament l'Associació de Veïns ha fet arribar també al Regidor del Districte les demandes que considera com a prioritàries per al nostre barri, de cara a la seva incorporació al Pla d'Actuació del Districte, que podeu llegir aquí.
Des del Grup Municipal Socialista donem suport a les demandes veïnals per a Congrés-Indians per diversos motius, dels quals voldria destacar dos de principals: el primer és que les hem estat treballant durant força temps amb les entitats, especialment amb l'Associació de Veïns (a la qual volem donar el nostre suport per l'esforç realitzat), però també amb totes les que formen part de la taula del Canòdrom i amb les quals compartim els objectius principals, i el segon és que els veïns del barri de Congrés-Indians s'ho mereixen i ho necessiten.